Klub iz Čempionšipa zove Srbina upomoć: Jokanović blizu novog angažmana!

Autor:

Sport

10.03.2019

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak, Slaviša Jokanović još uvek je bez angažmana, ali po svemu sudeći Srbin je prvi "pik" jednog kluba iz Čempionšipa. Borba za plasman u Premijer ligu se zahuktava, a Srbin je poznat kao pravi čovek koji ume da napravi prevagu i pošalje klub u viši rang.

Slaviša Jokanović blizu novog angažmana

Kako sada stvari stoje za dva mesta koje direktno vode u elitni rang iz Čempionšipa boriće se Norič, Lids i Šefild Junajted. Treći putnik u Premijer ligu dobiće se iz baraža, u kojem će učestvovati timovi od trećeg do šestog mesta.

Četvrtoplasirani Vest Bormvič Albion remizirao je sa Ipsvičom na domaćem terenu i sada zaostaje sedam bodova za Šefildom 10 kola pre kraja. Uprava kluba iz Birmingema odlučila je da nakon novog neuspeha smeni menadžera Darena Mura.

Mediji sa Ostrva javljaju kako je glavni kandidat da nasledi Mura srpski stručnjak Slaviša Jokanović, koji je bez posla od novembra prošle godine, kada je dobio otkaz u Fulamu. U igri je i doskorašnji menadžer Hadersfilda Dejvid Vagner.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading