Nije prijatno u Mirkovićevoj koži!

Autor: Tanjug

Sport

09.03.2019

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je pred meč 26. kola Superlige sa Voždovcem da ima veliko poštovanje prema narednom rivalu i da njegovu ekipu očekuje težak zadatak.

RepublikaFoto: Starsport
Mirković svestan situacije

- Imam veliki respekt prema Voždovcu. Dobar su klub i imaju trenera Dragana Aničića koga veoma uvažavam. Ima veliko iskustvo. Dosta su se pojačali zimus, došlo je puno internacionalaca. Očekuje nas težak zadatak- rekao je Mirković.

On se osvrnuo i na stanje u ekipi posle poraza od Radničkog u prethodnom kolu.

- Situacija nije prijatna, ali mi se spremamo za takve stvari. Gledali smo da sve stvari koje nisu valjale u u meču sa Radničkim da ostavio sa strane- rekao je trener crno-belih koji govorio i u kakavom zdravstvenom stanju dočekuju mec na "krovu".


- Musa je van stroja, a Ðorđe Ivanović je na korak do povratka- rekao je strateg crno-belih.
RepublikaFoto: Starsport

Mirković je istakao da, bez obzira na veliki zaostatak u odnosu na Radnički i Crvenu zvezdu, nema nameru da se preda.


- Svaku utakmicu igramo na pobedu. U utakmici protiv Radničkog nismo imali sreće. Što se tiče samog finiša sampionata, ne menja se ništa u našem planu. Pokušaćemo da smanjimo razliku za vodećim ekipama ili eventualno da stignemo- rekao je Mirković i osvnuo se na takmičenje u Kupu.

- Nemamo luksuz da biramo utakmice koje hoćemo, a ko je ne. Moramo u svakoj utakmici da držimo tonus- zaključio je Mirković.

Meč između Vozdovca i Partizana igra se sutra od 17 sati. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading