(VIDEO) Genijalno: Hrvati napravili parodiju na Mundijal, sprdali se sa Kolindom!

Autor:

Sport

09.03.2019

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa navijača Hrvatske napravila je pravi šou i mali performans da bi podsetila na veliki uspeh koji su postiglu "vatreni" na Mundijalu u Rusiji, ali usput su se našalili na račun svoje predsednice Kolinde Grabar Kitarović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa tribina finala Mundijala u Rusiji

Hrvati su prošle godine stigli do finala Svetskog prvenstva u Rusiji i navijači sa snimka su sada napravili svoju rekonstrukciju dodele medalja finalistima.

Kad su "igrači" u dresovima "vatrenih" primili nagrade i na red su došli Francuzi, Kolinda je ukrala pehar namenjen svetskom prvaku tek što je čovek maskiran u Vladimira Putina "boginju" predao Francuzima. Pehar je potom bacila momcima u dresovima Hrvatske među kojima je nastalo veliko slavlje.

Pogledajte ovaj genijalni video.

 

 

Inače, predsednica Hrvatske je tokom prvenstva bila na meti kritika, medija u svojoj zemlji, koji su tvrdili da prvenstvo koristi za sopstvenu promociju i da je često u tome prelazi granicu ukusa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading