Srbin u Barsi? Moraćemo da sačekamo...

Autor:

Sport

09.03.2019

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ćemo gledati Srbina u Barseloni? Katalonci su bacili oko na srpskog napadača, Luku Jovića i ne odustaju, istina je da zvaničnih informacija o mogućem transferu još uvek nema, ali skauti Barse su ponovo pratili fudbalera Ajntrahta, međutim, izgleda da Jović nije Barsin prioritet.

Luka Jović na meti velikana

Mnogo se u poslednje vreme priča o prelasku Luke Jovića u Barselonu. Da je tako potvrđuju dešavanja sa utakmice između Ajntrahta i Intera u osmini finala Lige Evrope.

Naime, skaut katalonskog giganta Hrvat Goran Vučević posmatrao je reprezentativca Srbije na utakmici protiv Italijana čak 15. put, prenosi "Mundo Deportivo".

On je posle susreta čelnicima šampiona Španije predao izveštaj sa onim što je video, ali kako se dalje navodi Srbin nije označen kao prioritet u prelaznom roku.

Barselona je već angažovala igrača Ajaksa Frenkija de Jonga, a ima veliku želju da dovede i kapitena "kopljanika" Matijasa de Lihta, pa u ovom trenutku nema dovoljno novca da realizuje sve želje.

Podsetimo, osim Katalonaca našeg napadača su gledali Real Madrid i Bajern, pominje se u poslednje vreme i Mančester siti. Ipak, sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić je nagovestio da će oni koji su zainteresovani za strelca 15 bundesligaških golova morati da izdvoje 60 miliona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading