Krstajić me nije zvao od Mundijala, ipak...

Autor:

Sport

08.03.2019

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na golu Srbije na prijateljskom meču sa Nemačkom (20. mart), a potom i u prvoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugalije (25.mart) neće biti Vladimira Stojkovića

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

Selektor Mladen Krstajić kaže da golman Partizana nije za klupu, nego da igra od početka, ali da je trenutno Dmitrovć broj jedan. Ekspresno jes tigao odgovor s druge strane.

- Nikad me, od okončanja Mundijala, nije pozvao da pita da li sam golman za klupu ili ne. Da se razumemo, Mladenu Krstajiću želim svu sreću ovog sveta i nadam se, ma verujem u njega, da će kad-tad ispuniti reči iz septembarskog obraćanja novinarima kad je rekao da sam golman za bitne utakmice. Jednostavno, verujem da će on to uraditi -  predočio je za Mocartsport Stojković.

Stojković se selektoru zahvalio na lepim rečima.

-  Znam da ima lepo mišljenje o meni, svojevremeno je bio jedan od onih što su me doveli u Partizan, dugo smo igrali zajedno i na osnovu toga može da proceni da li sam, kad je Srbija u pitanju, za klupu ili prvih 11. Nisam dobio poziv i to je u redu, ali me nikad niko nije ni pitao da li sam golman za klupu. Baš zato što se dobro poznajemo, što znam kakav je Krstajić čovek, siguran sam da će ispuniti ono što je o meni rekao prethodni put. Sa mnom ili bez mene, saigračima želim od srca sve najbolje i dosta sreće u kvalifikacijama za EURO - dodao je Vladimir Stojković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Stojković

Takođe, na opasku Ivice Tončeva i predlog nadleženim organima koji oganzuju žreb da Vladimira Stojkovića pozovu da izvlači parove polufinala Kupa, čuvar mreže Partizana, koji je prethodno projektovao ceo ishod do samog finala - kaže da nema ništa protiv. 

- Gospodinu Tončevu zahvaljujem na ponudi. Prihvatiću je i zahvalan sam na njoj. Inače, cenim sve što je uradio za Niš. I zahvalan sam na ponudi da prisustvujem izvlačenju parova. Mnogo mi to znači. Znam da cenim..

Krstajić je za prijateljki meč sa Nemačkom (Volfsburg, 20. mart) i prvi kvalifikacioni sa Portugalom (Lisabon, 25) pozvao jednog debitanta i dvojicu povratnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading