Neobična rokada u Humskoj: Partizan doktora Rosića poslao u Teleoptik, menja ga dobro poznato lice!

Autor:

Sport

08.03.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle poraza od Radničkog iz Niša u Partizanu su odlučili da smene doktora.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Dr Ilija Rosić nije više član stručnog štaba crno-belih, te je prekomandovan u Teleoptik. Rosića će u prvom timu zameniti dobro poznato lice, Sead Malićević, koji se tako posle devet godina vratio u Humsku 1.

Čelnici crno-belih su krivicu za stanje nekih povređenih navijača svalili na Iliju Rosića. Trenutno su van sastava Svetozar Marković, Musa Ndžai, a dugo su odsustvovali i Danilo Pantić i Đorđe Ivanović.

Svoje nezadovoljstvo radom doktorske službe Partizana nedavno je izrazio i sportski direktor Ivica Iliev.

- Razočaran sam prognozama koje su govorile da njihove povrede neće predstavljati ozbiljniji problem, pa se kasnije sve prolongiralo. Sada smo zbog toga u teškoj situaciji - rekao je tada Iliev.

Kao što smo već napisali Rosića će zameniti Sead Malićević. On je nekadašnji član stručnog štaba Partizana, u klubu je bio od 2003-2011 godine, prošao je sa crno-belima dve Lige šampiona, prezimljavanje u Evropi, a u to vreme klub iz Humske osvojio je i četiri titule i dva kupa. Klub je napustio zbog nesuglasica oko lečenja pojedinih fudbalera. Posle toga posvetio se privatnom biznisu, a na kratko je bio i predsednik FK Novi Pazar. Jedan je od najvećih stručnjaka za sportsku medicinu u našoj zemlji.

Ostaje nam da vidimo da li će, i koliko će, ova rokada pomoći crno-belima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading