VRANJEŠ: MOŽDA SAM LOŠ MOMAK, ALI SAM I ŽRTVOVAN KAO JARAC

Autor:

Sport

08.03.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupo je Ognjen Vranješ (29) platio seks-skandal sa Jelenom Karleušom (40). Dva meseca nakon što je na društvenim mrežama objavio pornografske fotografije na kojima je tvrdio da se nalazi pevačica, a onda su osvanule i navodno njihove intimne provokativne prepiske, bosanski fudbaler je prvi put otvorio dušu i potvrdio da ga je mnogo pogodilo sve što se desilo.

Ognjen Vranješ

PRAVO NA MIŠLJENJE

U međuvremenu, Vranješ je zbog seks-afere odstranjen iz prvog tima Anderlehta, selektor Robert Prosinečki ga je izbacio iz reprezentacije "zmajeva", a mnogi su ga osudili da se nije poneo kao džentlmen.

- Moje greške se preuveličavaju, zbog čega se osećam kao žrtveni jarac. To je nepravedno, skupo sam platio sve greške u koracima koje sam napravio. Nemam problem sa slikom lošeg momka koja se stvorila o meni. Možda to i jesam. Svako ima pravo na svoje mišljenje i ja to ne mogu promeniti i zato ne želim da se previše bavim onim što neko misli o meni - istakao je Vranješ za belgijske medije.

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ

VELIKI I MALI KLUB

Više od osuda nepoznatih ljudi, fudbalera je zabolelo to što su mu leđa okrenuli u još uvek zvaničnom klubu, a pogotovo što više nije član reprezentacije BiH, za koju je odigrao 39 utakmica, poslednju u novembru na gostovanju Austriji. U nameri da dokaže kolika mu je nepravda naneta, Ognjen se uporedio sa mnogo većim igračima koji su takođe platili ceh burnom životu van terena.

- Samokritičan sam i znam da ono što se dešavalo poslednjih meseci nije bilo dobro za mene. Uzećemo za primer Karima Benzemu, koji je takođe bio uključen u razne kontroverze, navodno je radio svašta, ali je i dalje glavni igrač Reala. Tako veliki klub, nažalost, ne može da se poredi sa Anderlehtom - dodao je Vranješ.

Nova tetovaža "huligana"

Taman kada su se malo smirile strasti, Ognjen Vranješ je novom tetovažom raspalio strasti. Ovaj put je na grudima uradio grb navijača AEK sa kosturskom glavom i natpisom "huligani", čime je izazvao brojne osude od Belgije do Grčke. Najviše su ga napali belgijski mediji koji su konstatovali da je Bosanac jedva dočekao da uradi još nešto kako bi iritirao sve ljude u Anderlehtu, koji mu je još uvek zvaničan klub.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading