Serhio KRITIKOVAO EKIPU: Posvađao se sa Perezom - ISPLATITE MI UGOVOR I ODLAZIM!

Autor:

Sport

07.03.2019

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eliminacija Reala iz Lige šampiona dovela je do ozbiljnog sukoba između predsednika Madriđana Florentina Peresa i kapitena Serhija Ramosa, koji je zbog namerno dobijenog žutog kartona u prvom meču u Amsterdamu, zaradio suspenziju na dva susreta pod okriljem UEFA.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ramos

Ramos je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka ušao u svlačionicu, tražeći objašnjenje od nekih igrača za ponašanje na terenu tokom utakmice. Tirada je trajala nekoliko minuta, Serhio je kritikovao saigrače zbog nedovoljnog zalaganja, a celu igru svog tima nazvao je sramotnom.

U tim trenucima, pomenuo je i čelne ljude Reala, čak i Florentina Peresa, koji je stajao odmah do njega. Na kraju je poručio:

- Isplatite mi ugovor i odlazim!

Nakon par sekundi pauze, Ramos je još dodao:

- Davao sam uvek sve od sebe za ovaj grb, za klub, čak i za tebe - poručio je Peresu.

Nakon toga, predsednik je otišao na sastanak sa rukovodstvom kluba, koji je trajao do dva sata iza ponoći. Tamo se pričalo o svemu i svačemu, pa čak i o smeni Santjaga Solarija i imenovanju Žozea Murinja, za koga se zna da ima loš odnos sa Ramosom. Istorijskih odluka nije bilo, a da li će neka uslediti u naredna 24 časa, nije isključeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading