BENITEZ: Nepoštovanje izbacilo PSŽ

Autor:

Sport

07.03.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji golman Mančester junajteda Fabijan Bartez kritikovao je fudbalere Pari Sen Žermena nakon poraza i eliminacije u osmini finala Lige šampiona od Junajteda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK PSŽ

- Kakvo nepoštovanje. To se desi kada ne poštuješ fudbal i protivnika. A po mom mišljenju to je najvažnija stvar za svakog sportistu i svaki tim. U bilo kojim uslovima moraš da poštuješ rivala. Ako gledamo realno, Pari Sen Žermen je jači tim. Pokazali su to pobedom u prvom meču uprkos činjenici da je Junajted u tom duelu imao jači tim - rekao je Bartez za La Parizijen.

- Pari Sen Žermenu je nedostajalo koncentracije. Nisu bili u utakmici. Ali, ovo je vrhunski nivo na kome rezultate ostvaruju timovi koji ne greše. Nije važno ko igra bolje. A PSŽ ne uči iz svojih grešaka. U ovakvim trenucima se vidi i koliko je važna istorija kluba. PSŽ nije bio vrhunski klub - dodao je nekadašnji golman.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading