Šćekić u suzama nakon poraza od Radničkog: Teško mi je palo, nisam mogao da se suzdržim

Autor:

Sport

07.03.2019

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon poraza od Radničkog u derbiju kola Superlige, vezista Partizana Aleksandar Šćekić govorio je za klupski sajt o tome koliko je teško i emotivno doživao ovaj poraz.

RepublikaFoto: Starsport
Sa željom za pobedom, ali mentalno i fizički istrošeni posle 159. večitog derbija crno-beli nisu uspeli da savladaju ekipu Radničkog u 25. kolu Superlige Srbije (0:1).

Posle slobodnog dana koji je neophodan za oporavak u teškom rasporedu koji ih očekuje i okretanju novim utakmicama za Partizanov sajt govorio je Aleksandar Šćekić.

− Svi smo se probojavali utakmice sa ekipom Radničkog, jer smo bili potpuno emotivno i fizički istrošeni posle derbija koji smo odigrali u subotu. Desilo se čega smo se i pribojavali, da smo iz jednog šuta primili gol iako smo čitavu utakmicu napadali, stvarali šanse i bili bolji. Ali nažalost, u fudbalu ne pobeđuje uvek bolji.

Partizan ima težak raspored i dalje. Utakmica 26. kola sa ekipom Voždovca u gostima, a potom i četvrtfinale Кupa Srbije u Кruševcu.

− Upravo tako. Još tri utakmice do reprezentativne pauze, dve u prvenstvu i jedna u Кupu. Okrećemo se njima i boljim rezultatima. U nedelju igramo protiv Voždovca, gde menjamo i podlogu, ali je na nama da se posle današnjeg dana i pauze oporavimo i fizički i mentalno.

Šćekiću je kao i svim fudbalerima crno-belih ovaj poraz izuzetno teško pao.

− Teško mi je pao poraz od Radničkog! Dok smo izlazili sa terena, iako smo izgubili, naši navijači su nam aplaudirali i davali podršku uz pesmu „I kad ne budeš prvi ti”, što je kod mene izazvalo veliku emociju, gde nisam mogao da se suzdržim i jednostavno su suze krenule. Želim da im se zahvalim svima na podršci i želimo svi da stadion bude pun kao juče!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading