RIJALITI-ZVEZDE PORUČILE ZVEZDI I PARTIZANU: SAMO SEKS VODI VEČITE U EVROPU!

Autor:

Sport

23.08.2017

05:31 >> 18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo seks spasava srpski fudbal! I dok fudbaleri Crvene zvezde poručuju da će apstinirati dok ne izbace Krasnodar u plej-ofu Lige Evrope, a slično razmišljaju i Partizanove uzdanice pred revanš sa Videotonom (oba meča u četvrtak), javnost je podeljena po pitanju da li aktivnost u krevetu može da im odmogne ili pomogne.

RepublikaFoto: Starsport
Đurđević i Le Talek će i ove sezone voditi veliku borbu

Zato poznate domaće rijaliti-zvezde i pevačice nemaju dilemu u razgovoru za Srpski telegraf - momci, ako vas mi propustimo kroz šake, preoraćete teren i protivnika.

- Kukaju bez razloga, seks nikome nije doneo ništa loše. Samo traže izgovor, to mi kao zvezdašici smeta. Kakvo dodatno trošenje, da ih ja uzmem pod svoje, videli bi koliko bi im bilo loše. Nabila bi im takvu kondiciju u krevetu da bi razbili protivnike. Preorali bi i njih i teren - zagrmela je Sandra Valterović, pevačica poznatija pod nadimkom Seksi Sandra i učesnica "Farme".

S njenim stavom saglasna je i pevačica Dušica Grabović, koja je takođe učestvovala u rijalitiju na televiziji Pink.

- Navijam za Zvezdu, ali mogla bih da "postrojim" i partizanovce ako žele da pobede. Seks ojačava organizam, u zabludi su da bi im od njega bilo loše na terenu. Kad si spreman, spreman si, nema tu danas-sutra, tih njihovih 90 minuta, i to je to. Pokazala bih im kako se daje sve od sebe kad je potrebno - jasna je Dušica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading