Liverpul dovodi zvezdu Bundeslige!

Autor:

Sport

07.03.2019

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liverpul je zvanično kontaktirao Lajpcig kako bi se raspitao za njihovog napadača, Tima Vernera, koga bi želeli da dovedu na kraju sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Lajpcig već duže vreme pokušava da potpiše novi ugovor sa Vernerom, a navodno su mu ponudili godišnju platu od 5,2 miliona funti godišnje. 

Liverpul je ove sezone kandidat za titulu u Premijer ligi i svakako da imaju velike ambicije kada je letnji prelazni rok u pitanju. Još uvek nije poznata cena koju je Jirgen Klop spreman da plati za ovog 23-godišnjeg napadača, ali njegova cena procenjuje se na oko 58 miliona funti. 

Verner je ove sezone postigao 14 golova na 25 utakmica za Lajpcig, u koji je stigao u junu 2016. godine iz Štutgarta. Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Nemačke, a za seniorski tim "pancera" zabeležio je 23 nastupa, na kojima je postigao ukupno devet golova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading