KRALJ JE MRTAV: SRBIN UBICA! Rapsodija Ajaksa u Madridu, "Ušati" trofej traži novog vlasnika!

Autor:

Sport

05.03.2019

21:53 >> 21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid se oprostio od svih trofeja ove sezone (treba da stignu Barselonu u ligi, koja u ovom trenutku beži 12 bodova). "Ušati" trofej se predugo zadržao u Madridu, i sada će pronaći novu vitrinu koju će da krasi. Ajaks je slavio na "Santjago Bernabeu" 4:1, dok je u utakmici koja je svakako bila u drugom planu, Borusija Dortmund poražena od Totenhema 0:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Dušan Tadić je pružio partiju iz snova. Svoj pun potencijal, magiju u nogama pokazao je u "kraljevoj kući" baš u trenutku kada Madriđani žude za takvim igračem. 

Za svega 18. minuta, Srbin je upisao dve asistencije...Najpre Ziješu u sedmom minutu... a potom magija!

 Izbacio je Tadić Kazemira fenomenalnom piruetom, loptu poslao ka Neresu koji pokazuje da su "koplja(nici)" naoštrena/o došli u Madrid, želeći da prođu dalje u eliminacionu fazu najelitnijeg takmičenja.

Promašivali su svoje šanse igrači Real Madrida... Da bi Dušan Tadić dotukao ošamućenog "kralja". Golčina, kao kruna fenomenalne partije. Mogao je Tadić da bude još uspešniji da je Ziješ pogodio mrežu Kurtoe u 86. minutu, na asistenciju našeg čarobnjaka.

Real je postigao utešni gol u 70. minutu preko Asensija. Međutim radost Madriđana je kratko trajala pošto je konačan rezultat postigao Šone samo dva minuta kasnije - 4:1.

U drugom meču večeri, Totenhem je u Nemačkoj slavio protiv Borusije Dortmund 0:1. Kejn je jedini strelac u 49. minutu za konačan rezultat iz dve utakmice 0:3.  

U utorak su na programu nove dve utakmice, Porto dočekuje Romu, dok PSŽ dočekuje Mančester junajted.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading