Pobedićemo u Parizu 4:2 BEZ MATIĆA I POGBE!

Autor:

Sport

06.03.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pari Sen Žermen je bez Nejmara i Kavanija s "pola gasa" protutnjao Old Trafordom u prvom meču osmine finala Lige šampiona (2:0). I dok Evropa i svet očekuju da večeras (21.00, RTS1) u revanšu bude identičan ili još gori scenario, trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer (46) šokirao je izjavom da njegovi unakaženi "đavoli" mogu do senzacije i plasmana među osam najboljih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Čak desetorica su povređeni i suspendovani, Norvežanin je zbog toga na put poveo petoricu igrača uzrasta od 17 do 19 godina. Brendon Vilijams, Mejson Grinvud, Tahit Čong, Ejndžel Gomes i Džejms Garner će ni krivi ni dužni videti Pariz, ali ne turistički, već idu na važan zadatak, o kom verovatno nisu ni sanjali.

- Pred nama je veliki izazov, uživaćemo u igri. Nećemo se predati bez borbe, idemo da pobedimo! I radije ćemo igrati da dobijemo 4:2 nego 2:0. Ako budemo vodili na poluvremenu 1:0, sve je moguće. Znamo da naspram sebe imamo igrače svetske klase i da je PSŽ top tim, ali čuda u fudbalu su moguća - ispalio je ko iz topa Solskjer, koji je zamenio Žozea Murinja i preporodio Mančester.

Junajted je pod komandom Norvežanina na osam gostovanja upisao isto toliko pobeda, što je očigledno bilo dovoljno da natera Solskjera da izjavi nešto ovako ludo. "Đavoli" će na Parku prinčeva biti bez Matića, Erere, Marsijala, Lingarda, Mate, koji su povređeni, dok je Pol Pogba suspendovan.

S druge strane, PSŽ ne može da računa na Nejmara, a Tomas Tuhel je iskusno poručio da nema opuštanja i da je njegova kaznena ekspedicija pobedom na Ostrvu odradila tek pola posla.

Aleksandar Kolarov

Kolarov udara na "zmajeve"

U drugom večerašnjem meču Roma našeg Aleksandra Kolarova na stadionu Dragao brani prednost od 2:1 iz prvog susreta sa "zmajevima". Svi u taboru Porta su ubeđeni da mogu da eliminišu "vučicu", dok Rim bruji da će trener Di Frančesko biti smenjen u slučaju poraza i ispadanja iz Lige šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading