Nemačka počinje novu eru od meča sa Srbijom

Autor:

Sport

05.03.2019

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Joakim Lev, selektor fudbalske reprezentacija Nemačke, saopštio je da više ne računa na Tomasa Milera, Mats Humels i Džerom Boateng.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

- Ova godina je godina u kojoj kreće novi start nemačkog reprezentativnog fudbala. Imamo i dalje vrhunske fudbalere koji su glavni u svojim klubovima, ali je i vreme da se okrenemo budućnosti. Želimo nova lica u reprezentaciji - rekao je Lev. 

Tomas Miler za nacionalni tim debitovao je 2010. godine, odigrao je 100 utakmica i postigao čak 38 golova, od čega 10 na Svetskim prvenstvima. 

Džerom Boateng je godinu dana ranije debitovao za nacionalni tim, a nastupao je čak 76. puta i jednom se upisao u listu strelaca. 

Kada je reč o Matsu Humelsu, on je iste godine kao i Miler upisao prvi nastup, a ukupno je sakupio 70 nastupa za A tim Nemačke. 

Nemačku 20. marta očekuje prijateljska utakmica sa reprezentacijom Srbije, dok četiri dana kasnije gostuju Holandiji u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading