MODRIĆ: Zamenu za Ronalda je nemoguće naći...To je najveći problem

Autor:

Sport

04.03.2019

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak petostrukog najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda u Juventus, ostavio je veliku prazninu u napadu Real Madrida koja nije uspela da se nadomesti, poručio je Luka Modrić pred revanš protiv Ajaksa u osmini finala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Modrić i Kristijano Ronaldo

Modrić, koji je baš Ronalda nasledio u izboru za najboljeg igrača sveta, priznaje da njegovom timu nedostaju golovi nakon što je poražen dva puta od Barselone u samo četiri dana (3:0, 1:0).

- Odlazak Ronalda je nešto što Real oseća. Zamenu za njega je skoro nemoguće naći - izjavio je Modrić.

Real umesto Ronalda nije doveo veliko ime, vraćen je Marijano Dijaz iz Liona, a promovisan je mladi Vinisijus Žunior.

- Gledajući sve šta je Kristijano uradio za klub, nedostaje nam... Klub je želeo da drugi igrači nadoknade ono što je radio, ali to nije lako. Davao je 50 golova po sezoni, ne možeš takvog strelca nigde da nađeš. Neki od nas moraju da naprave iskorak i postignu po 15, 20 golova, ali za sada ne ide po planu. To je naš najveći problem.


Vinisijus je dao samo tri gola ove sezone, Bejl 13, a Benzema 20 i to govori o (ne)efikasnosti kraljevskog kluba, kao i zašto je već eliminisan iz Kupa kralja, uz zaostatak od čak 12 bodova za liderom Barselonom.

Preostaje mu da pokuša da treći put zaredom odbrani "ušati trofej", iako i to deluje kao preteška misija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading