Mihina Bolonja ispustila bodove iz sumnjvog penala u Udinama

Autor:

Sport

03.03.2019

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju od 15 časova na programu u italijanskoj Seriji A bila su tri meča, a do pobeda su došle ekipe Samdorije i Udinezea, a Đenova i Frozinone su remizirali bez golova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Na stadionu Luiđui Feraris u Đenovi nije bilo golova, a Frozinone je na gostovanju izdržao iako je Kasata u 34. minutu dobio drugi žuti karton. Darko Lazović odigrao je čitav meč u ekipi Đenove, baš kao i Ivan Radovanović, dok je Ivan Lakićević presedeo čitav susret.

Đenova je 12. na tabeli dok je Frozinone 19. u zoni ispadanja.

Drugi đenovski klub, Sampdorija, slavio je na gostovanju protiv Spala u Ferari 2:1, a dvostruki strelac bio je vetern Fabio Kvaljarela – mrežu je tresao u četvrtom i 11. minutu, a rezultat je u sudijskoj nadoknadi vremena umanjio Slovenac Jasmin Kuritć.

Bili su to 18. i 19. gol 36-godišnjeg Kvaljarele u sezoni i sada je izjednačen sa Kristijanom Ronaldom iz Juventusa na čelu liste strelaca.

Sampdorija se bori za Evropu i imaju 39 bodova na osmom mestu tabele.

Bolonja, koju vodi srpski trener Siniša Mihajlović, i dalje je u zoni ispadanja nakon poraza na gostovanju protiv Udinezea 2:1. Domaćin je poveo pogotkom Argenitnca Rodriga de Paula u 25. minutu, ali su crveno-plavi sa stadiona Renato Dalara izjednačili preko Palasija u 39. minutu. Ipak, u 79. minutu Puseto je doneo tri boda crno-belima iz Udina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading