(VIDEO) Mirković u opštem metežu udario pomoćnog trenera Zvezde

Autor:

Sport

03.03.2019

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 159. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana nije bilo previše golova (1:1) i lepog fudbala, ali jeste varnica, udaranja i čarki.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković

U drugom poluvremenu situacija na terenu je došla do usijanja. Utakmica je često prekidana zbog grubih startova, verbalnih okršaja i prepucavanja. Pred kraj meča u gužvi kod aut linije našli su se i stručni štabovi dva najveća rivala.

Posle faula Nemanje Nikolića u 87. minutu nastao je pravi metež, nije se znalo ko udara, ko razdvaja, pa su sudije bile u nemiloj situaciji. U toj gužvi našao se i trener Partizana Zoran Bara Mitrković, koji je u jednom trenutku zakačio po glavi pomoćnog trenera Crvene zvezde, Milana Kosanovića što se može videti pred kraj snimka (5:53).


Kosanović posle meča nije želeo ništa da komentariše, dok se Mirković, kao što je poznato, izvinio zbog svega što se dogodilo. 

- Preterao sam i izvinjavam se svima. Kada se dešavaju čudne stvari teško je u velikim utakmicama zadržati koncentraciju. Kada vidite nepravdu, pa makar i kada igrate ispred zgrade imate potrebu da reagujete, rekao je Mirković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading