MESI vs UPRAVA KLUBA: Ko će pobediti?

Autor:

Sport

22.08.2017

10:11 >> 13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dozlogrdilo je Mesiju da gleda kako mu se urušava Barselona pa je odlučio da se digne na “kuku i motiku”.

RepublikaFoto: instagram.com/fcbarcelona
Ne želi da Barsa propadne: Leo Mesi

Iako je bilo spekulacija, sada se prvi put pokazuje da najveća zvezda Barselone ima uticaj i moć, posebno kod navijača, pošto ni jedan fan katalonskog giganta ne bi oprostio, ne samo za života, predsedniku Bartomeu da Mesi napusti klub, a Argentinac je inicijator pobune svlačionice protiv uprave kluba.

Kako navodi "Cadena Ser"  jedan od najboljih fudbalera svih vremena je okupio najznačajnije igrače Barse oko sebe, kako bi se suprotstavili lošim odlukama predsednika, i spasili klub sigurnog ambisa.

Osvajač pet zlatnih lopti reagovao je na loš odnos prema Nejmaru, koji je otišao u Pari Sen Žermen za rekordna 222 miliona evra, a sam Brazilac je istakao da nešto u vrhu ne valja. 


"U Barseloni sam proveo četiri divne godine, to je moja kuća, ali sam tužan zbog nekih ljudi koji sede u foteljama. U Barseloni se nalaze direktori kojima tamo nije mesto", kazao je Nejmar, a pre njega nešto slično je izjavio i drugi Brazilac, Dani Alves.

Posle 20 godina u klubu, Andres Inijesta razmišlja o promeni sredine, iako je i dalje “doktor fudbala” za većinu saigrača. Možda zbog godina ne bi mogao da igra celu sezonu na vrhunskom nivou, ali je Špančev kvalitet neosporan.

Sa druge strane Bartomeu želi da što pre “ugasi požar” u klubu tako što će privoliti Mesija da potpiše novi ugovor, ali Argentnac želi da sačeka do 31.avgusta kako bi sagledao u kom pravcu će se odvijati situacija u klubu.

Pep Gvardiola iz prikrajka gleda u kom pravcu se razvija situacija u njegovom bivšem klubu i spreman je da plati neverovatnih 300 miliona evra kako bi Lea imao u svom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading