Jedinstvena prilika - Dokaži se i postani Ronaldov saigrač

Autor:

Sport

01.03.2019

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana imaće dodatni motiv tokom igranja 159. "večitog" derbija.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda i FK Partizan

Najveći meč u srpskom fudbalu uvek je znatno ispraćeniji od ostalih dešavanja u našem regionu, što zbog "vatrenih" navijača, što zbog rezultatskog značaja i tradicije.

Ove godine, na 159. "večitom" derbiju koji se igra u subotu od 18 časova, biće prisutni i brojni evropski skauti ne bi li pronašli ono što žele u nekom od crno ili crveno-belih redova. 


Na derbiju će biti prisutni skauti renomiranih evropskih klubova, kao i nešto manjih, ali i dalje značajnih timova u samom fudbalskom "kremu". Naime, prema najnovijim informacijama, na stadionu "Rajko Mitić" očekuju se budne oči čelnika Juventusa i Vest Hema. 

Kako prenose beogradski mediji, timove Vladana Milojevića i Zorana Mirkovića posmatraće i skauti Monaka, Nice i nemačkog Hamburga, a moguć je i dolazak još nekih skauta trenutno neimenovanih timova, kao i turski predstavnici. 


Kao najzanimljiviji igrači u taboru srpskog šampiona kotiraju se Ričmond Boaći, Veljko Simić i El Fardu Ben, ali će posmatrani biti i Marko Marin, najbolji igrač crveno-belih. 

Na drugoj strani najzanimljiviji prospekt u Partizanu je napadač Rikardo Gomeš, a prilike da povećaju svoju tržišnu vrednost imaće Nemanja Nikolić i reprezentativac Crne Gore Nemanja Kosović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading