"Inter i Ikardi kao muž i žena"

Autor: Tanjug, Republika

Sport

01.03.2019

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bolonje Siniša Mihajlović izjavio je da u sagi Intera i argentinskog fudbalera Maura Ikardija obe strane snose krivicu i da, ukoliko žele, mogu da pronađu kompromis.

Videli bismo njega da mu je Vanda menadžer... Siniša Mihajlović

Ikardi je izbačen iz tima jer nije pristao na novi ugovor, zahtevajući veliko povećanje plate, kasnije je i optužen da je lažirao povredu, a onda i saopštio kako ga klub ne poštuje i to posle reči trenera "neroazura" Lućana Spaletija da ga više ne zanima Ikardi.

- Ikardi je bio kapiten i igrač koji stalno daje golove. Inter ima iskusne ljude u klubu poput Marote, Ausilija i Spaletija, klub uvek za cilj mora da ima srećan kraj. Ikardi sjajan fudbaler i da bi ga uvek imao u mom timu, rekao je Mihajlović za Skaj Sport.


Bivši pomoćni trener i fudbaler Intera smatra da rešenje mora da se pronađe.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi

- Inter ima odličan tim i zna šta treba da radi. Možda bi dobra ideja bila da obe strane naprave korak nazad kako bi situacija bila čistija. To bi bila prava odluka za Inter i Ikardija, nešto mora da se promeni, inače neće biti dobro. Za mene je krivica uvek podeljena, kao kod muža i žene, i zato verujem da situacija može da se reši, zaključio je Mihajlović.


Ikardija je u celoj priči možda najviše pogodilo to što je izgubio kapitensku traku, koja je sada na ruci iskusnog golmana Samira Handanovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading