Probušiću Stojkovića!

Autor:

Sport

01.03.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je u januaru prošle godine kao veliko pojačanje iz Olimpijakosa i danas, 14 meseci kasnije, potpuno je jasno da je kupovina El Fardua Bena (29) bila savršen potez rukovodstva velikana sa Marakane

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben

 Krilni napadač sa Komorskih ostrva odigrao je najbolju polusezonu u karijeri i sa 17 golova u svim takmičenjima bio najefikasniji pojedinac u timu Vladana Milojevića. U intervjuu za Srpski telegraf Ben iznosi očekivanja pred 159. večiti derbi, koji je na programu u subotu (18.00, Arena sport 1).

 Nisi još uvek imao sreću da postigneš gol u večitom derbiju, mada jesi kao igrač Olimpijakosa zatresao mrežu crno-belih. Obećavaš li gol u subotu?

- Baš sam bio besan zbog toga što nisam na prethodnom derbiju u Humskoj postigao gol. Naravno da silno želim da savladam bar jednom Stojkovića, ali na prvom mestu je pobeda. Daleko je važnije da dođemo do tri boda nego ko će biti strelac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With my bro @savicvujadin @lorenzoebecilio

A post shared by El-Fardou Ben MOHAMED (@ben_m31) on Jul 31, 2018 at 3:57am PDT

 Barem dve trećine publike na stadionu "Rajko Mitić" navijaće za Crvenu zvezdu. Da li će upravo navijači biti prevaga na strani domaćina?

- Nema dileme da je daleko lakše igrati kada su "Delije" u velikom broju na tribinama. Za mene su to najbolji navijači na svetu, nikada sličnu atmosferu nisam doživeo. Uz njihovu podršku mi smo uvek favoriti, mada znam dobro da stanje na tabeli ne znači mnogo kada je derbi u pitanju.

 Ko bi mogao da reši utakmicu, neko od novajlija ili starosedelaca?

- Sva zimska pojačanja odlično rade i jasno je da su u pitanju ozbiljni igrači. Nama je cilj titula i meč sa Partizanom je veliki korak ka tom krajnjem cilju, a da li će meč rešiti potezom Marko Marin, Ričmond Boaći ili neko od novih igrača, zaista je svejedno.

Komorska ostrva, domovina El Fardua Bena, povukla je priznanje nezavisnosti lažne države Kosovo. Krilni napadač lidera Superlige ima jasan stav u vezi sa statusom južne srpske pokrajine.

- Za moju zemlju i mene nema nikakve dileme, Kosovo je Srbija - poručuje brzonogi Afrikanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading