Partizan sigurniji uz Dunav!

Autor: Republika

Sport

28.02.2019

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fk Partizan je jači za još jedno ime u sponzorskom pulu!

RepublikaFoto: twitter.com/FKPartizanBG
Grb Fk Partizan

Najveća kuća na tržištu Dunav osiguranje potpisala je dvogodišnji ugovor sa Fk Partizan, čiji će se logo naći na rukavu prvotimaca već na jednoj od narednih utakmica SLS.

 -Izuzetno mi je zadovoljstvo što se jedna ovakva kompanije sa tradicijom dugom 140 godina našla, ne samo u sponzorskom pulu Partizana, već ujedno i prepoznala strategiju i razvojni  put našeg kluba u budućnosti. Već na jednoj od narednih utakmica logo kompanije Dunav osiguranje naći će se na rukavu dresova prvotimaca, a siguran sam da ćemo sa zadovoljstvom biti korisnici njihovih usluga-  izjavio je generalni direktor Fk Partizan gospodin Miloš Vazura

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kompanija Dunav osiguranje a.d.o. uz FK Partizan FK Partizan jači je za još jedino ime u svom sponzorskom pulu. Najveća kuća na tržištu osiguranja Dunav osiguranje potpisala je dvogodišnji ugovor sa FK Partizan, čiji će se logo naći na rukavu prvotimaca već na jednoj od narednih utakmica SLS. Ugovor koji je potpisan u službenim prostorijama Dunav osiguranja, zvanično su parafirali generalni direktor FK Partizan g. Miloš Vazura i predsednik Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje a.d.o. mr Mirko Petrović. − Izuzetno mi je zadovoljstvo što se jedna ovakva kompanije sa tradicijom dugom 140 godina našla, ne samo u sponzorskom pulu Partizana, već ujedno i prepoznala strategiju i razvojni put našeg kluba u budućnosti. Već na jednoj od narednih utakmica logo kompanije Dunav osiguranje naći će se na rukavu dresova prvotimaca, a siguran sam da ćemo sa zadovoljstvom biti korisnici njihovih usluga − izjavio je g. Miloš Vazura najavljujući i nova sponzorstva u bliskoj budućnosti. Dunav osiguranje je danas moderna kompanija, lider na domaćem tržištu osiguranja i jedina domaća kompanija registrovana za sve vrste osiguranja. Sa 29 glavnih filijala i 600 prodajnih mesta, kompanija ima snažnu poslovnu mrežu koja se neprestanim usavršavanjem poslovanja i razvitkom informacionog sistema približava standardima velikih evropskih osiguravajućih kuća.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on Feb 28, 2019 at 8:58am PST

 

Dunav osiguranje je danas moderna kompanija, lider na domaćem tržištu osiguranja i jedina domaća kompanija registrovana za sve vrste osiguranja. Sa 29 glavnih filijala i 600 prodajnih mesta, kompanija ima snažnu poslovnu mrežu koja se neprestanim usavršavanjem poslovanja i razvitkom informacionog sistema približava standardima velikih evropskih osiguravajućih kuća. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading