Budite oprezni sa rečima kada vam srce brzo kuca: Izvinjenje Poketina sudiji Dinu

Autor:

Sport

26.02.2019

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino javno se izvinio sudiji Majku Dinu zbog verbalnog napada na njega po završetku utakmice sa Barnlijem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

Spursi su u tom duelu poraženi 2:1, a 46-godišnji stručnjak se tokom utakmice više puta svađao sa četvrtim sudijom. Argentinac je, inače, odmah posle utakmice priznao da je prešao granicu.

Fudbalska asocijacija Engleske je Poketina optužila za nesportsko ponašanje, a on je to prihvatio.


- Tako ne treba da se ponaša - rekao je Poketino i dodao:

- Pogledao sam svoje ponašanje na snimku i moram da prihvatim otpužbu. Moram da se izvinim Majku Dinu. Moje ponašanje je bilo javno i zbog toga želim da se javno i izvinim, kako njemu, tako i ostalim sudijama.

Din je trebalo da bude četvrti sudija na utakmici između Čelsija i Totenhema u sredu od 21 čas, ali je pronađeno drugo rešenje.

Poketino nije želeo da otkrije šta mu je Din rekao tokom njihovog verbalnog sukoba na terenu posle subotnje utakmice.

- Sve što se desilo na terenu, tamo i ostaje. Smatram da je to najvažnije, moramo da prihvatimo da smo jedno sa svojim emocijama. Za mene to nije važno, ne prihvatam to lično. Kada vam srce toliko brzo kuca, morate da bude oprezni sa svojim rečima - naglasio je Poketino.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading