OVOJ BOMBI GAJIĆ POSVETIO GOL!

Autor:

Sport

25.02.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvencem u Zvezdinom dresu Milan Gajić (23) doneo je trijumf šampionu Srbije na gostovanju Radniku u Surdulici (1:0), a pogodak je posvetio supruzi Danici, koja fenomenalno izgleda, o čemu svedoče fotografije koje kači na Instagramu. Mladi par venčao se u maju prošle godine, a Daničino prirodno poprsje mami uzdahe svih muškaraca.

RepublikaFoto: Instagram/milan_g2
Milan Gajić i njegova supruga

Gajić: Čekao sam svoju šansu i pravi je potez što sam došao u Zvezdu

- Presrećan sam zbog prvenca u crveno-belom dresu koji je doneo pobedu u ovako teškoj utakmici. Akcija koja je prethodila golu bila je takođe iz auta sa leve strane, lopta je prošla pored mene i očekivao sam da će se ponoviti situacija. Bio sam na pravom mestu u pravo vreme, lopta se odbila baš do moje desne noge. Prvi gol posvećujem supruzi Danici - rekao je Gajić za klupski sajt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #love ❤

A post shared by Milan Gajic (@milan_g2) on Jul 10, 2017 at 3:51am PDT

Bivši član Bordoa istakao je da je napravio pravi potez dolaskom na Marakanu.

- Svi mi igramo fudbal da bismo davali golove, tako da me ne čudi što sam već postigao pogodak. Zadovoljan sam svojim dosadašnjim učinkom. Bio sam strpljiv, čekao sam šansu. Doneo sam pravu odluku da dođem u Zvezdu, to se pokazuje i sada na terenu.

Ekipu Vladana Milojevića sada očekuje večiti derbi protiv Partizana, a Gajić bi mogao da debituje u svetkovini srpskog fudbala.

- Derbi je uvek specifičan, to se pokazalo mnogo puta do sada. Na nama je da dobro treniramo i da mirne glave uđemo u utakmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading