Mesi poslao jasnu poruku svim rivalima: Idemo po sve trofeje!

Autor:

Sport

24.02.2019

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je juče u derbiju kola savladala Sevilju sa 4:2 posle preokreta, a junak trijumfa bio je Leo Mesi koji je positgao 50. het-trik u karijeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi spreman za okršaje sa Realom

Novim trijumfom Katalonci su se učvrstili na prvom mestu, a argentinski mađioničar nije krio zadovoljstvo posle meča.

- Igrali smo baš onako kako treba da igra prvak Španije. Golovi su stigli u pravi čas. Uvek je teško pobediti na stadionu u Sevilji i znali smo da moramo da se vratimo u formu. Igrali smo po planu i ostvarili smo rezultat, rekao je Mesi.

U narednih nedelju dana Mesija i drugove čekaju dva duela sa Realom iz Madrida. U sredu je na Santijago Bernabeu na programu revanš meč Kupa kralja, a narednog vikenda isti rivali sastaće se u okviru Primere.

- Očekuju nas veliki izazovi. Kako se sezona bliži kraju, tako su i mečevi sve teži. Nećemo osustati ni od jednog takmičenja. Na korak smo do plasmana u finale, a meč će biti težak jer se igra u Madridu. Ipak, mi odlazimo tamo uvereni da možemo da pobedimo. Tek posle kupa pričaćemo o prvenstvenoj utakmici. Želimo da osvojimo sve što je moguće, samouveren je Mesi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading