Petko žestoko odbrusio Rambu: Žalosno je to što radi, nemoj da otvorim njegov dosije!

Autor:

Sport

24.02.2019

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Rambo Petković napravio buru u srpskoj javnosti kada je brazilskim medijima otkrio da nije igrao na SP 1998. godine za Jugoslaviju zato što nije hteo da plati.

RepublikaFoto: Starsport
Ilija Petković

Legendarnom fudbaleru ubrzo je stigao oštar odgovor od strane Ilije Petkovića.

Bivši selektor Srbije i Crne Gore smatra da je žalosno da Rambo iznosi takve tvrdnje sada kada ne mogu da mu odgovore tadašnji čelnici FSJ i selektor Santrač, koji su preminuli.

- Još je žalosnije što sada to pominje. Kako da mu odgovore pokojnici? Santrača ne sme da uzima u usta, pod jedan. A pod dva, u reprezentaciji sam bio dugo i ne znam da je iko tražio pare fudbalerima da bi bili pozvani. Uz puno uvažavanja bolje mu je da ćuti. Nemoj da ja otvorim njegov dosije, preti Petković Rambu.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Rambo Petković je podigao veliku prašinu u javnosti

Popularni Petko se tu nije zaustavio.

- On je sportista, a sportista treba da bude čist u duši. Ne valja to što radi. Nije pošteno. Halucinira posle toliko godina. Mesto u reprezentaciji se dobija kvalitetom nikako ucenom. Ako mu je neko tražio pare, zašto ne kaže ime i prezime. Ružno je to što priča, ružno. Ceo Brazil je igrao u Evropi, a on u Brazilu... Poštujem ga kao momka i igrača, ali ne sme ovo da radi. Ako već želi dijalog posle toliko godina, evo, ja sam spreman, završio je Ilija Petković. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mrki

24.02.2019 19:20

Petko,pokrij se po glavi,ti barem cuti,odveo si tvog sina na prvenstvo koji veze nije imao o zivotu,zato ste i pukli,Rambo onda realno nije imao mesta.Antic se ogresio o njemu!