Mihajlović: Juve je u Italiji za primer drugima - Verom i odlučnošću do pobede

Autor:

Sport

23.02.2019

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bolonje Siniša Mihajlović očekuje da u nedelju njegovi igrači odigraju u stilu Atletiko Madrida i pruže maksimum u utakmici 25. kola Serije A protiv Juventusa.

Siniša Mihajlović

Bolonja će u nedelju od 15,00 imati težak zadatak na "Renato dal' Ari" protiv prvoplasirane Stare dame, koja nema poraz u sezoni Serije A, ali je u sredu izgubila na gostovanju Atletiko Madridu (2:0) u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

- Mi imamo samo jedan način na koji možemo da igramo. Bez obzira ko je protivnik, a to znači da ostanemo dosledni svojim principima. Znamo da ćemo igrati protiv jednog od najjačih timova u Evropi, ali videćemo šta će se desiti. Sigurno je da ni njima neće biti lako, a mi ćemo igrati svoju igru - rekao je srpski stručnjak Siniša Mihajlović i nastavio:

- U sredu se pokazalo da Juventus nije nepobediv. To nije nijedan tim. Znamo šta oni predstavljaju i kako će igrati. Na domaćem smo terenu i znamo da možemo da im stvorimo probleme, ali ako igramo hrabro, sa verom i odlučnošću.

Novinari su Mihajlovića upitali i da li smatra da meč ima težinu derbija.

- Oni su jednostavno protivnici koje treba pobediti. Juventus je u Italiji za primer drugima, pošto je jedini na evropskom nivou. Sa dolaskom Kristijana Ronalda oni su samo još više svoj lik unapredili - zaključio je Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading