Čijem ostanku se Tuhel nada?

Autor:

Sport

22.02.2019

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel istakao je da desni bek Dani Alves pregovara sa klubom o produženju ugovora i da se nada da će doći do usaglašenja u vezi sa uslovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tomas Tuhel

Alves je postao jedan od ključnih igrača od kada je 2017. iz Juventusa došao u PSŽ, ali dvogodišnji ugovor koji je potpisao ističe krajem ove sezone.

Francuski mediji su u poslednje vreme izveštavali da je trenutno prvoplasirani klub francuskog prvenstva preduzeo korake da 35-godišnjaka zadrži u prestonici još jednu godinu.

Iako nemački stručnjak nije deo pregovaračkog tima, on se nada pozitivnom ishodu.

- Pregovaranje nije deo mog posla - istakao je Tuhel i dodao:

- Dani je Dani. Veoma je bitan za naš tim i ima odličan stav. Ali, ja nisam uključen u pregovore. Nadam se da će njegov agent i klub uspeti da se dogovore.

Istovremeno, Nemac je saopštio da će jedino Nejmar i Edinson Kavani propustiti subotnji meč protiv Nima. Nekadašnji trener Borusije ne želi da angažuje igrače koji se žale na umor, s obzirom da "Svece" očekuju mečevi protiv Dižona u Kupu, Kana u prvenstvu i revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Mančetser junajteda.

- Samo će Nejmar i Kavani biti odsutni. Svi drugi su mi na raspolaganju. Imamo problema sa umorom i blagim povredama, ali ništa ozbiljno. Tomas Menije i Huan Bernat su tu. Neki momci su igrali šest ili sedam uzastopnih mečeva. Moramo da budemo oprezni i da vodimo računa o igračima, prioritet je da ih zaštitimo.

PSŽ sa 65 bodova drži čelo tabele u Ligi 1, a prate ga Lil i Olimpik iz Liona sa 50 i 46 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading