Da li će sada neko smeti da napadne Solskjera? Vidić mu drži stranu

Autor:

Sport

22.02.2019

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić smatra da menadžer Ole Gunar Solskjer treba da trajno da vodi slavni klub sa "Old Traforda".

RepublikaFoto: Tanjug
Nemanja Vidić

Solskjer je došao u Mančester prošlog decembra umesto smenjenog Žozea Murinja u dogovoru do kraja sezone, osvojio je 25 od mogućih 27 bodova u Premijer ligi i odmah sve oduševio, pa i nekadašnjeg srpskog reprezentativca.

- Junajted je uvek težio najboljem mogućem rešenju na klupi. Neki nisu dobro prošli, poput Van Gala i Murinja, navijači su više očekivali od njih jer su vrhunski menadžeri. Za mene je Murinjo jedan od najboljih menadžera u poslednjih 40 godina, ali se jednostavno nije poklopilo. Sada Ole radi sjajan posao, poznaje klub i istoriju, napravio je pozitivnu atmosferu i pokazao da zna sa igračima - rekao je Vidić za Omnisport.

Vidić dodaje da je Norvežanin baš ono što je potrebno Junajtedu u ovom trenutku.

- Znam Oleov karakter, imao je uspehe u Norveškoj za kratko vreme. I u Engleskoj je uradio fantastičan posao, a mnogi su se pitali šta može da uradi. Doneo je rezultate, Junajted igra dobar fudbal i mislim da nijedan drugi menadžer ne bi bolje od njega učinio.


Prema njegovim rečima vezista Junajteda Pol Pogba može jednog dana da postane najbolji fudbaler sveta.

- Pogba je pravi primer lidera. Vrhunski je igrač, talentovan i sve to pokazuje na terenu. Ako nastavi u ovom ritmu može da teži i ka individualnim nagradama, možda i da bude najbolji na svetu - zaključio je Vidić, koji je kratko bio saigrač sa Pogbom u Mančesteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading