Ispljuvao Karleušu, sada i selektora: Prosinečki je jadan!

Autor: Blic

Sport

21.02.2019

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon brojnih skandala sa popularnom srpskom pevačicom, selektor nacionalnog tima Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki odlučio je da izostavi sada već čuvenog ljubavnika Jelene Karleuše iz ekipe.

Fudbaler u dresu Anderlehta

Prosinečki je pre nekoliko dana rekao da je defanzivac Anderlehta izgubio status reprzentativca jer smatra da nije bitno samo da se dokaže na terenu nego i van njega.

- Jadno je da se ne gledaju učinak i doprinos reprezentaciji, već to u čijem sam krevetu bio - kratko je odgovorio Vranješ.

IMAO JE ISPADE I RANIJE

Ovaj nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je bio razapet u BiH zbog tetovaže četničkog oficira Momčila Đujića, pa su u izveštajima u pojedinim medijima izbegavali da pomenu njegovo ime, nego su za njega pisali "fudbaler sa brojem 6".

Svojevremeno je iznervirao i hrvatsku javnost, jer je 2010. godine kao igrač moldavskog Šerifa slavio pobedu nad Dinamom u Zagrebu u kvalifikacijama za Ligu šampiona u majici navijačke grupe Delije.

Pre pet godina izvređao je tadašnjeg sportskog direktora Partizana Alberta Nađa koji je rekao da Vranješ nije interesantan Partizanu. Rekao je da "Partizan mrzi iz dna duše", a Nađa je nazvao "klempavim".

Rođeni Banjalučanin je ponikao u lokalnom Borcu, a za reprzentaciju je debitovao davne 2010. Promenio je mnogo klubova kao što su Crvena zvezda, Aek, Sporting hihon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading