Šta se dešava sa Jovićem i Barselonom?!

Autor: Republika

Sport

21.02.2019

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon brojnih spekulacija u medijima oko prelaska našeg talentovanog fudbalera u španskog giganta, pojavile su se nove informacije oko dolaska novog napadača u Kataloniju.

Foto: instagram.com/ukajovic_35
Srpski fudbaler u dresu svog trenutnog kluba

Mundo deportivo piše da su novi kandidati za poziciju centralnog napadača u Blaugrani Maksi Gomez (Selta) i Andre Silva (Sevilja). Urugvajac iz redova Selte ima najveću otkupnu klauzulu 50.000.000 evra dok je Silva nešto "jeftiniji" pa dolazi po ceni od 35.000.000 evropskih novčanica.

Katalonci kubure sa zamenom za Luisa Suareza, prve informacije iz Španije su navodile da je Luka Jović već jednom nogom u klubu ali sada deluje da je sve dalje s'obzirom da su se u trku za njegov potpis uključili i Čelsi i Real Madrid.

Specijalizovani portal Transfermarkt ceni srpskog špica na 40.000.000. evra. Luka Jović ove sezone igra fenomenalno za ekipu Ajntrahta iz Frankfurta i postigao je 19 golova uz 5 asistencija u svim takmičenjima. Gotovo je sigurno da će napustiti ekipu iz Nemačke na leto, ostaje samo da vidimo ko će prvi od evropskih velikana zagristi za jednog od najtalentovanijih mladih napadača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading