IZ TURSKE STIŽU DOBRE VESTI: Fudbaler Voždovca Lazar Zličić uspešno operisan

Autor:

Sport

21.02.2019

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koja raduje sve u FK Voždovac dolazi iz Istanbula - Lazar Zličić uspešno je operisan u klinici "Acibadem Fulya" u Turskoj. Na odeljenju ortopedije pomenute bolnice, operacioni zahvat izvršio je ugledni doktor prof. dr Omer Tašer.

RepublikaFoto: Promo foto
Lazar Zličić posle operacije

Lazar Zličić doživeo je povredu kolena na pripremama u Turskoj, u prijateljskoj utakmici sa japanskom ekipom Šonan Belmare nakon duela sa protivničkim igračem.

Profesor Tašer izuzetno je pozitivan po pitanju oporavka mladog Zličića, "Lazar je uspešno operisan i sve je proteklo u najboljem mogućem redu. Urađena je rekonstruktivna atroskopska operacija prednjih ukrštenih ligamenata. Odmah nakon operacije započete su i fizikalne terapije, a povratak na teren očekuje se nakon šest meseci."

Mladi Zličić ne skriva želju za što skorijim povratkom na teren, Operaciju sam odlično podneo, sve je prošlo sjajno i sada predstoji period oporavka u kojem treba biti maksimalno disciplinovan i na to sam fokusiran. Jedva čekam da se vratim na teren, a uz saigrače sam uvek, i želim im mnogo sreće u nastavku prvenstva", optimističan je Lazar Zličić.

Ekipa Voždovca nakon sjajnog starta u prolećnom delu šampionata i pobede nad Napretkom iz Kruševca od 4:0, gostuje Čukaričkom na Banovom Brdu u nedelju od 13 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading