KORISTI SVAKU PRILIKU DA POTKAČI MADRIĐANE: Pike još jednom žestoko isprozivao Real!

Autor:

Sport

20.02.2019

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone odigrali su nerešeno 0:0 u prvom meču osmine finala LŠ protiv Liona u Francuskoj. Posle utakmice štoper Katalonaca Đerar Pike nije govorio samo o dešavanjima na terenu, već je još jednom iskoristio priliku da uputi otrovne strelice prema Real Madridu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đerar Pike

Katalonac je poznat kao čovek koji nema dlake na jeziku i uvek kaže ono što misli. Tako je bilo i ovog puta.

Nedavni košarkaški El Klasiko u finalu Kupa kralja, u kojem je Barselona u kontroverznoj završnici savladala Real i prigrabrila trofej, i dalje se nalazi u žiži španske javnosti. Real je najavio napuštanje ACB lige zbog sudijskih grešaka, pa je novinare u Lionu zanimalo Pikeovo mišljenje oko svega toga.

On je za početak čestitao svojim kolegama iz košarkaškog kluba.

- Ponosan sam na momke, koji, iako, nisu bili favoriti su uspeli da podignu trofej na vrućem i teškom gostovanju u Madridu. Gladijatorski su se borili. Što se tiče sudijskih grešaka, bilo ih je. Ipak, svakako je Barselona bila prvo oštećena, pa zatim i Real. A onda je krenula sva ova hajka na sudije. Da arbitri nisu grešili Barselona bi opet došla do pobede, sve ostalo je samo dimna zavesa, kojom treba da se prikrije činjenice da je Barselona osvojila trofej.

Usledio je i žestok napad na Real.

- Ovo što imamo priliku da vidimo nije ništa novo, to se događa već duže vreme. Oni se stalno bune, ne samo u košarci, nego i u fudbalu.  A onda odu na Vandu (stadion Atletika iz Madrida), tu ih sudije poguraju, a oni samo zaćute. Dobro je što imaju samo košarkašku i fudbalsku sekciju, inače bismo tu istu priču slušali nakon rukometnih, hokejaških mečeva. To je njihova poznata strategija, da prave konstantni pritisak, a na nama je da se na to naviknemo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading