Traka i izvinjenje ili se ne vraća: GOTOVO IZMEĐU IKARDIJA I INTERA?

Autor:

Sport

19.02.2019

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest je preneo najtiražniji sportski dnevnik "Gazeta delo Sport", izgleda da su Ikardijevi odlučili. Napadač je i dalje povređen neće biti u timu ni u revanšu sa Austrijancima, a kako stvari stoje, na današnji 26. rođendan doneo je odluku.

Mauro Ikardi

Popularna "La Rosea", ružičasta novina piše da je Vanda Nara prenela jasnu poruku supruga. Ako mu ne vrate traku i izvine se zbog ovoga što su mu napravili, on nema nameru da igra.

Šta bi to značilo?

Inter sigurno ovo neće ispuniti jer bi time stvar uveo u kompletan haos, a ako Ikardi odbije da igra, jasno je da ga čeka suspenzija i žestoka kazna.

Međutim, ni to nije jednostavno, jer nameravaju da ga prodaju, cena će nastaviti da pada.

On može da priušti da ne igra do leta, ali bi trebalo neko da plati klauzulu u julu, što se neće desiti. Kinezi su pragmatični, oni neće dozvoliti da im igrač sedi na klupi ili tribinama, pa je ovo čvor koji mora da se rasplete. Sa druge strane, i Ikardi u svlačionici nezadovoljan i bez novog ugovora bi bio ogroman problem, a tim je delovao kompaktnije bez njega u nedelju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading