Pobeda u svakom kolu: Maksimum u derbiju

Autor:

Sport

19.02.2019

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac Partizana, Rikardo Gomeš, postigao je gol i protiv Bačke na prolećnoj premijeri crno-belih i najavio da bi i u nastavku sezone mogao da bude noćna mora protivničkih odbrana.

RepublikaFoto: Starsport
Rikardo Gomeš

Reprezentativac Zelenortskih ostrva istakao je da su golovi važni ne samo za njega već i za čitavu ekipu.

- Za svakog napadača pojedinačno, kao i za celu ekipu golovi su važni za samopouzdanje. Sve što smo radili na pripremama sproveli smo u delo na prvoj utakmici. Drago mi je da smo pokazali zajedništvo i da smo se u listu strelaca upisali i mi napadači, ali i Zakarić, što je produkt zajedništva. Nisam ove godine imao mnogo golova glavom i ovaj me posebno raduje posle savršenog centaršuta Miletića. Šef ima strpljenja za nas. Ja se osećam dobro i drago mi je da smo sada pokazali da smo zreliji i sa više iskustva u odnosu na prošlu sezonu, jer smo prošli period priprema zajedno, a i vremenski smo duže - rekao je Rikardo za klupski sajt.

Za dve nedelje je na programu novi duel sa Crvenom zvezdom, a Rikardo je u svom debiju u večitim derbijima postigao gol.

- Da, približava se, ali pre toga imamo važnu utakmicu sa Proleterom. Kažem važnu, jer je naš zajednički cilj pobeda u svakom kolu. Svaka pobeda pre derbija nam daje samopouzdanje da svoj maksimum pokažemo upravo na njemu - dodao je napadač crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading