Zvezda Reala greje klupu do daljnjeg!

Autor:

Sport

18.02.2019

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Reala Santjago Solari nezadovoljan je u poslednje vreme igrama beka Marsela i po svemu sudeći Brazilcu sledi seoba na klupu.

Marselo se seli na klupu

Marselo je bio jedan od krivaca za drugi gol Đirone u porazu kraljevskog kluba u Madridu od 2:1. Kasnio je u blok i čini se da je to posebno iziritiralo navijače, ali i Solarija.

I Marselo je priznao kako, bez obzira na iskustvo i godine, mora još da radi na popravljanju igre u defanzivi, ali pre toga će reagovati Solari.

Očekuje se da će argentinski stručnjak umesto reprezentativca Brazila u tim uvesti mladog Serhija Reguilona, koji po mnogima igra bolje od Marsela kada je reč o odbrani. 


Solari je bio zadovoljan igrama mladog defanzivca na utakmicama sa Atletiko Madridom i Ajaksom, u dva susreta koja su završena pobedama Reala od 3:1 odnosno 2:1. 

S druge strane, Marselo se nije dobro pokazao u Kupu kralja sa Barselonom, kada mu je Malkom pobegao i postigao gol za 1:1, a potom je usledila i slaba partija na meču La Lige sa Đironom. 

Reguilonu ide u prilog i statistički podatak da je u svih osam mečeva koje je počeo, Real uspeo da zabeleži pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading