TU SU USLOVI: Zidan i Čelsi - ima pregovora, ali...

Autor:

Sport

18.02.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme promena... Francuski trener Zinedin Zidan nalazi se na spisku potencijalnih naslednika Mauricija Sarija na klupi Čelsija, preneo je ,"As".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Prema pisanjima britanskih medija, Zidan bi uskoro trebalo da se vrati trenerskom poslu, a kao jedna od potencijalnih destinacija spominje se londonski Čelsi, gde ne cvetaju ruže, posebno nakon ubedljivog poraza od Mančester sitija u poslednjem kolu Premijer lige (6:0).

Navodno, Zidan je već postavio uslove pod kojima će doći u Čelsi. Pre svega, želi budžet od 200 miliona funti za nova pojačanja, kao i ostanak najboljeg fudbalera Edena Azara. Takođe, želi blisku saradnju sa sportskom direktorkom kluba Marinom Granovskajom kako bi novac mudro trošili.

Ukoliko Mauricio Sari ne ostvari pozitivan rezultat u današnjem duelu FA kupa protiv Mančester junajteda, Italijan bi vrlo brzo mogao da dobije otkaz na klupi ,,plavaca”.

Čelsi se trenutno nalazi na šestoj poziciji u Premijer ligi i zaostaju bod za Junajtedom u trci za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading