Ići ovim putem: Bez preterane euforije do cilja

Autor:

Sport

18.02.2019

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Partizanu je sada gotovo starosedelac. Iako nije još prošlo ni godinu dana kako je obukao crno-beli dres Goran Zakarić je svojim profesionalnim odnosom, golovima, asistencijama i pre svega požrtvovanim radom pokazao svoju ljubav prema Partizanu i ekipi.

RepublikaFoto: Starsport
Goran Zakarić

U utakmici 22. kola upisao se kao strelac trećeg pogotka za konačan rezultat od 0:3.

- Dobro smo otvorili utakmicu i mnogo nam je značilo  što smo dali gol u ranoj fazi. Bilo je još šansi pored ova tri gola, ali ono što je najvažnije jeste da smo mi odigrali jednu dobru utakmicu i da je ovo put kojim trebamo ići u nastavku, a greške koje uvidimo i koje su bile ispravljati.

Prve golove su postigli Nikolić i Rikardo?

- Mi smo znali i ranije da odigramo nekoliko utakmica sa dva špica, s tim što je to danas izgledalo odlično i naravno da smo zadovoljni zbog toga. Mislim da stvari polako dolaze na svoje mesto. Pripreme su period kada se ekipa treba spremiti što bolje fizički i taktički, a mislim da smo mi to  pokazali tokom cele utakmice. Rekao bih da smo upravo ispunili sve što je šef tražio od nas. Tokom priprema to nekad nije izgledalo najbolje, ali to je sve period uigravanja. Najvažnije je da smo pobedili i odigrali dobro utakmicu − ponavlja Zakarić.

Po izlasku Tošića i ulasku Enakea, menjaš poziciju i postižeš treći gol za konačan rezultat.

- Kada je Toške izašao (prim.aut. Zoran Tošić) vratili smo se u formaciju koju smo igrali češće. Prešao sam levo, iskoristili smo još jednu kontru gde je Nikolić dodao do mene i zabio sam gol za konačnih tri nula. Zasluga cele ekipe, jer smo stvarno odigrali odličnu utakmicu − podvlači Zakarić.

Šta dalje?

- Ići ovim putem, ispravljati greške u hodu i truditi se da timskim radom svaku utakmicu dobijemo. To je recept, bez preterane euforije do cilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading