U Laciju čupaju kosu sa glave: Vodili do 75. minuta, pa u nadoknadi ostali bez boda!

Autor:

Sport

17.02.2019

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lacija poraženi su na gostovanju od Đenove 2:1 u 24. kolu Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Lacio - Đenova

Poveo je Lacio u finišu prvog dela utakmice, ali domaćin se vratio u igru preko Sanabrie 15 minuta pre kraja, a u četvrtom minutu sudijske nadokande trijumf Đenovi doneo je Krisito.

Nije Lacio mogao da računa na pomoć srpskog reprezentativca Sergeja Milinković Savića zbog povrede. Minut pre kraja prvog dela Milan Badelj  je primio pas na ivici šesnaesterca  i poslao loptu u donji desni ugao. 

U nastavku nije bilo mnogo prilika, ali je Đenova u 75. stigla do izjednačenja. Sanabria je bio na pravom mestu i jednu odbijenu loptu  zakucao u mrežu za 1:1.

Svi su čekali kraj utakmice, delovalo je da pobednika neće biti, ali u trećem minutu sudijske nadoknade šutirao je Krišitio, a lopta se od stative odbila u mrežu za konačnih 2:1.

Darko Lazović je igrao poluvreme, Radovanović nešto duže.

Empoli je upisao ubedljiv trijumf protiv Sasuola sa 3:0. Ovo mu je prvi trijumf posle osam mečeva u nizu, domaćin nije slavio još od decembra prošle godine.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading