Boaći zna šta je razlog njegove dobre igre!

Autor:

Sport

17.02.2019

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije i lider na tabeli domaće Super lige otvorio je u velikom stilu prolećni deo sezone. Zvezda je pred svojim navijačima savladala Vojvodinu sa 4:0, a Ričmond Boaći postigao je dva pogotka na prvoj takmičarskoj utakmici u 2019. godini.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći

U osvrtu na jučerašnji meč Ričmond Boaći je zahvalio Bogu i otkrio kakav je uticaj imala frizura na njegov učinak.

- Veoma sam srećan zbog pobede i zbog odlične igre koju smo pokazali. Prvi gol posećujem Bogu, jer sam imao mnogo problema sa povredama prošle godine, dok je ova počela mnogo bolje. Želeo bih da svaki pogodak koji postignem bude kao drugi na meču sa Vojvodinom, samo sam pipnuo loptu i ispratio je pogledom u gol - rekao je Boaći i dodao,


- Čini se da moja frizura zaista radi. Već sam rekao da sam vratio staru frizuru, jer sam je imao kada sam postigao prvi gol u Zvezdi. Nadam se da će ih biti još mnogo - istakao je Boaći.
RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći i Veljko Simić

Internacionalac iz Gane već je stigao do dvocifrenog učinka u prvenstvu. Sa dva gola koja je postigao u meču sa Vojvodinom Boaći je dogurao do deset prvenstvenih pogodaka.


- Ne volim da igram utakmicu, a da ne postignem gol. Čak i kada odigram odlično, ako ne zatresem mrežu osećam se kao da nešto nedostaje. Ako bih davao po dva gola na svakoj utakmici do kraja sezone, bio bih presrećan - poručio je Boaći.

Ono što bi Zvezdinog napadača takođe obradovalo jeste srpsko državljanstvo kojem se očito nada.

- Iskreno cenim što sam u ovom klubu, posle Gane, Srbija je moj dom. Ko zna, možda budem dobio i srpsko državljanstvo koliko se lepo osećam ovde - zaključio je Ričmond Boaći.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading