GRUJA SE PRERANO RADOVAO: Pizaro u nadoknadi utišao Berlin!

Autor:

Sport

16.02.2019

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjoj večerašnjoj utakmici 22. kola nemačke Bundeslige, Herta je na svom terenu bila na pragu pobede, ali je Verder ipak došao do boda, bukvalno u poslednjoj sekundi utakmice - 1:1!

Marko Grujić

Ključni detalj sa ovog meča dogodio se u 25. minutu, kada je Marko Grujić osvojio loptu ispred svog kaznenog prostora, a u nastavku akcije usledila je kontra kroz sredinu koju je na asistenciju Kalua završio Zelke za 1:0.

Mogla je Herta i do ubedljivijeg vođstva, Ondrej Duda je u finišu prvog i početkom drugog poluvremena opasno pretio, a Verder je bio najbliži gol u 83. minutu kada je pokušaj Maksa Kruzea izblokirao protivnički igrač.

Kako se bližio kraj meča, gosti su bili sve ambiciozniji, Herta je pokušavala da odugovlačanjem sačuva prednost ali joj se to nije isplatilo. U poslednjim trenucima sudijske nadoknade, gosti iz Bremena su iznudili slobodan udarac na 18 metara od gola, izveo ga je veteran Klaudio Pizaro, koji ''probija'' živi zid i šalje loptu u mrežu - 1:1! Bukvalno je to bio poslednji sekund meča, više se nije ni igralo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Herta

Marko Grujić je na terenu proveo svih 90 minuta, a kod gostiju Miloš Veljković ponovo nije dobio priliku da zaigra, ovo je treća uzastopna utakmica koju je presedeo na klupi za rezerve.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading