(VIDEO) Prijović u centru skandala u Saudijskoj Arabiji!

Autor:

Sport

16.02.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Al Itihada za koji nastupa srpski reprezentativac Aleksandar Prijović odigrali su nerešeno sa Al Raedom 1:1 u prvenstvenom meču posle kog je došlo do obračuna sa sudijama zbog nezadovoljstva odlukama koje su itekako uticale na ishod meča.

RepublikaFoto: ST/Đ.KOJADINOVIĆ
Aleksandar Prijović

Al Raed je poveo na početku utakmice, a Al Itihad je izjednačio u drugom minutu nadoknade. Završnica utakmice je bila neizvesna, Al Raedu je poništen pogodak u poslednjim sekundama, a domaći igrači su bili nezadovoljni tom odlukom.

Usledila je žučna rasprava koje se nastavila i posle utakmice pa su igrači fizički pokušali da nasrnu na sudije koji su zaduženi za VAR u kontrolnoj sobi. U opštem haosu učestvovali su hrvatski trener Slaven Bilić koji je pokušavao da smiri situaciju i da kaže svojim igračima da se povuku u svlačionicu kao i Prijović.

 

 

Situacija se brzo smirila, a Fudbalski savez Saudijske Arabije odlučiće o kazni za Al Raed zbog narušavanja reda i mira.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading