Premijerligaš poslao "nepristojnu" ponudu za Jovića!

Autor:

Sport

16.02.2019

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Ajntrahta Luka Jović je trenutno jedan od najtraženijih na evropskom fudbalskom tržištu. Danima se spekuliše o dogovoru sa Barsom, ali i o pimamljivijoj ponudi Reala, međutim najnovije informacije kažu da bi srpski Falkao mogao da se preseli u London.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović na meti "plavaca"!

Kako prenosi "Bild", srpski fudbaler, za kojeg su pokazali interesovanje brojni evropski klubovi, mogao bi da zaigra za Čelsi.

Londonski klub, koji je trentno u prilično neugodnoj situaciji jer u klubu tinja nezadovoljstvo radom menadžera Mauricija Sarija, zainteresovan je za srpskog golgetera. 

Čelsi je spreman da ponudi 45 miliona evra, ali mora da računa na to da su u redu ispred njih španski giganti, Real i Barselona. 


Dovođenje Jovića, prema pisanju Nemaca, nije uslovljeno time da li će Sari ostati ili ne. 

Nema sumnje da će Ajntraht na kraju sezone imati dobru priliku da ga proda s obzirom da su ga doveli na pozajmicu iz Benfike uz pravo otkupa za svega 12 miliona evra. 

Jović je trenutno lider na listi strelaca Bundeslige sa 14 postignutih golova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading