IZ INTERA TVRDE: Ikardija niko neće!

Autor:

Sport

16.02.2019

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj tim trese ozbiljna drama... Direktor Intera Pjero Ausilio izjavio je da na "San Siro" nije stigla nikakva ponuda za Maura Ikardija.

Italijanski mediji uveliko pišu da bi Argentinac mogao da pređe u Juventus. U međuvremenu, Ikardiju je skinuta kapitenska traka, posle čega je propustio utakmicu sa Rapidom u Evropi, a zbog povrede kolena ne trenira sa timom.

- Odluka da promenimo kapitena je bila teška, ali svi su se saglasili oko nje. Razlozi su ozbiljni, ali neću o njima raspravljati javno. Mauro je važan igrač, ni u jednom momentu nismo sumnjali u njegove kvalitete kao profesionalca, igrača. Zato se nadam da će ostati s nama još dugo. Moram reći da nije bilo nikakvih ponuda - poručio je Ausilio.

Ikardi ima ugovor do juna 2021. godine, ali će u periodu između 1. i 15. jula 2019. biti validna izlazna klauzula od 110 miliona evra koja važi jedino za inostrane klubove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading