OVO SMO ČEKALI DVA MESECA: Lopta u Srbiji konačno kreće

Autor: Tanjug

Sport

15.02.2019

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dva meseca pauze nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije u kojoj će fudbaleri Radničkog iz Niša i Partizana pokušati da unesu neizvesnost u trci za liderom Crvenom zvezdom.

RepublikaFoto: Starsport
Lopta u Srbiji opet kreće

Zvezda ima devet bodova više od Radničkog i čak 15 od Partizana, ali se uskoro bliži plej-of i podela bodova, pa bi situacija mogla da dobije drugačije obrise i nezvesniji pohod na šampionsku titulu.

Derbi 22. kola prvenstva igra se na stadionu "Rajko Mitić" kada sutra Zvezda dočekuje Vojvodinu, ekipu koja je tačno iznad crte za plej-of, iako su joj mnogi predviđali borbu za Evropu.


Partizan, koji se nije osetnije pojačao tokom zime, kreće iz Bačke Palanke drugi deo, a uzbudljiv duel očekuje se i u Nišu između Radničkog i četvrtoplasiranog Čukaričkog.

Proleći deo počinje večerašnjom utakmicom Voždovca i Napretka na "krovu", a od ostalih duela izdvaja se beogradski između Rada i Zemuna na Banjici, dok Proleter čeka Radnik.

Raspored utakmica, večeras: Voždovac - Napredak (17 sati). Sutra: Bačka - Partizan (13), Mačva - Mladost (14), Proleter - Radnik (14), Radnički Niš - Čukarički (15), Crvena zvezda - Vojvodina (16). Nedelja: Dinamo Vranje - Spartak Subotica (14), Rad - Zemun (14).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading