Ikardi je izbačen iz tima zbog svađe sa Hrvatom: Reci ženi da više nikada...

Autor:

Sport

14.02.2019

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena pozadina sukoba Maura Ikardija sa Interom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ikadrdiju žena "zakuvala čorbu"

Ikardi je na izlaznim vratima Intera!

On je razrešen dužnosti kapitena ekipe jer još nije potpisao novi ugovor sa "neroazurima", ali i zbog nesuglasica čelnika kluba sa njegovom suprugom i zastupnicom Vandom Narom baš po tom pitanju, tako bar tvrde čelnici kluba. Traku oko ruke od sada će nositi golman Samir Handanović.

Međutim, prema navodima "Il Giornalea", preciznije novinara Franka Ordinea na kojeg se pozivaju svi ugledni italijanski mediji, Ikardi je imao ozbiljan sukob sa hrvatskim reprezentativcem Ivanom Perišićem u svlačionici nakon što je žena argentinskog fudbalera Vanda nedavno u jednoj emisiji komentarisala da iza Perišićeve želje za odlaskom iz Intera stoje i lični problemi.

- Reci svojoj ženi da više nikada ne priča o meni na televiziji! Da li ti je to jasno - navodno je ljutiti Perišić urlao na zvezdu ekipe.

Ako su ovi navodi istiniti, ispada da Ikardi ima probleme i sa još nekoliko igrača, jer mu je oduzeta kapitenska traka.

Pored toga, Ikardi je izostavljen iz tima za sutrašnji prvi meč protiv Rapida u Beču u šesnaestini finala Lige Evrope.

Argentinac već mesecima ne može da postigne dogovor oko nove saradnje sa Interom, Nara je tražila skoro duplo veću platu u iznosu od devet miliona evra godišnje, ali je to klubu sa San Sira bilo previše.

Ikardi je od leta 2015. godine bio kapiten Intera, a sada će ta uloga pripasti 34-godišnjem Slovencu.

Novonastala situacija mogla bi da bude nagoveštaj rastanka Intera i Ikadija, s obzirom da ima izlaznu klauzulu od 110 miliona evra prve dve nedelje u julu, a interesovanju su već pokazivali Čelsi i Real Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading