Ramos priznao čišćenje kartona: Da li će UEFA reagovati?

Autor:

Sport

14.02.2019

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serhio Ramos je u pobedi Reala protiv Ajaksa u Amsterdamu dobio žuti karton, a zbog njega neće moći da nastupi u revanšu u Madridu. Sve bi bilo kako treba za Ramosa i Real da Serhio nije previše govorio posle meča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ramos u duelu sa Dušanom Tadićem

Madriđani su u Amsterdamu slavili 2:1 i za tri sedmice će imati dobru situaciju da na svom terenu prođu motivisani Ajaks i da nastave put ka novoj tituli pravaka Evrope. Ipak mrlju na odličan rezultat na "Johan Krojf Areni" možda će baciti izjava Serhija Ramosa o žutom kartonu kog je dobio u Amsterdamu.

- Lagao bih kada bih rekao da nisam to uradio namerno. Ne bih da potcenim Ajaks i da kažem da je sada već sve gotovo, ali činjenica je da mi treba odmor. Gledaću duel na stadionu i navijaću za svoje saigrače - kazao je Serhio Ramos. 

Ne samo što bi ovaj potez Ramosa mogao da stvori probleme odbrani Reala protiv Ajaksa koji će sigurno na "Bernabeu" probati da napadne, nego je i izjava Ramosa verovatno privukla interesovanje UEFA. Evropska kuća fudbala je ove sezone kaznila Hesusa Koronu iz Porta koji je priznao da je namerno u grupnoj fazi dobio žuti karton kako bi "očistio" kartone i odslužio suspenziju u nevažnom meču. 

Ostaje pitanje da li će Ramosovo i Realovo ime biti dovoljno jako i da li će zbog respekta UEFA zažmuriti na ovu situaciju u kojoj čak postoji jasno priznanje da je Serhio namerno tražio žuti karton.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading