MAMA MIA, KAKVU KEVU ZANIOLO IMA!

Autor: Srpski telegraf/Bogdan Pavlović

Sport

14.02.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rim je u plamenu, ali ne samo zbog trijumfa Rome u osmini finala Lige šampiona protiv Porta (2:1), već zbog zanosne Frančeske Koste, majke dvostrukog strelca na tom meču tinejdžera Nikoloa Zaniola (19), koja pojavom obara s nogu i ostavlja sve bez daha, što potvrđuju njene fotke.

Nikolo Zaniolo

Seksi mama Frančeska (41), iako je zagazila u petu deceniju života, svakodnevno vežba u teretani, što joj omogućava da izgleda privlačno i atraktivno. Bivša supruga fudbalera Igora Zaniola ne krije simpatije prema legendarnom fudbaleru "vučice" Frančesku Totiju, čije slike kači na Instagram profil. Mnogi fudbalski stručnjaci porede omalenog Zaniola sa Princom Rima. Supertalentovani Nikolo ipak se fokusirao samo na fudbalske stvari i nakon dva gola protiv Porta postao heroj Rima preko noći.

RepublikaFoto: instagram.com/frac77
Majka mladog fudbalera Zaniolija

- Neverovatna noć za mene, nisam ovo očekivao. Slaviti sa navijačima gol je fantastično, ne mogu da opišem, nadam se da ću ponoviti, a verujem da ćemo pobediti i u Portugalu - rekao je Zaniolo, koji je ušao u istoriju italijanskog fudbala kao najmlađi fudbaler koji je postigao dva gola u nokaut fazi Lige šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading