Italijanima je Sergej "trn u oku"!

Autor:

Sport

13.02.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta se proteklog leta pisalo o tome da li će srpski reprezentativac Sergej MilinkovićSavić napustiti Lacio, ali je ipak ostao u klubu. Međutim, Italijani mnogo pažnje poklanjaju Srbinu i ponovo je u žiži javnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Trenutno je fudbaler ekipe iz Rima povređen i lekarska služba čini sve kako bi ga oporavila za veliki derbi sa Romom.

Ipak, SMS je ponovo aktuelna tema u Italiji, a vesti koje nam dolaze sa Apenina govore da bi srpski reprezentativac zaista mogao da promeni sredinu na leto.

Naime, sportski direktor Milana Leonardo i menadžer Milinković Savića Mateja Kežman su uveliko u kontaktu i pregovaraju o selidbi fudbalera Lacija u Milano.

Ono što svakako ide u prilog "rosonerima" je činjenica da su posle bledih partija srspkog reprezentativca ove sezone mnoge ekipe odustale od njegovog angažmana.

Što se Milana tiče, veliko je pitanje da li će na leto uspeti da otkupe ugovor Bakajoka koji je veoma bitan šraf u Gatuzovoj ekipi, pa žele vezni red da pojačaju sa Milinković Savićem.

Nezvanično, Lacio bi sada prihvatio i znatno manju ponudu od onih koji su se pominjale tokom leta, a tada su navodno "rosoneri" hteli da dovedu Sergeja na pozajmicu uz pravo otkupa na kraju sezone od neverovatnih 120 miliona evra.

Sergej Milinković Savić je ove sezone odigrao 27 mečeva za ekipu iz Rima i uspeo je da postigne samo četiri gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading